HTML

TD strat project

Tom Delonge stratocaster építése. Vagy valami olyasminek a kezdete...

2010.jan.01.

namivanmar 2010.01.01. 14:25

Kb. másfél napja egyben van a gitár. Nincs teljesen kész, mivel a poti mögé kéne a takaró műanyag, ahoz pedig vneni kell. Meg bemarni a helyét. Ha az is megvan akkor lehet lakkozni az egészet, összerakni újra, és azt hiszem kész. A stratos jobb kéz alatit letörést, meg a hátoldalon lévő mélyedést sem csinálom meg rá szerintem.
De ez még lehet alakul ahogy használom többet kicsit. Ha kényelmetlen akkor megcsinálom talán.
Amúgy nem lett valami jó, mint egy olcso kategoriás dupla hangszedős gitár. Bár lehet jó erősítőn jó hangja van. Meg ez a fajta hangszedő nem azért van szerintem hogy kihozza azt a hangot a fábol ami egy telecasterből vagy stratobol jön single coil pickupokkal.
Majd ha lesz sok fölösleges pénzem, meg szabadidőm a másik fából csinálok egy telecaster utánzatot. Annak remélem szép hangja lesz.
Ez is használható, reszelős zenére, amilyenre készült, arra simán jó, az intonációt meg a húrmagasságot is be tudtam állítani egész jól azt hiszem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tdproject.blog.hu/api/trackback/id/tr951636977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brazdapeter · http://funkydonots.blog.hu/ 2010.02.06. 12:16:09

szia! Elismeresem a batorsaghoz es a kitartashoz! Jo otlet es erdekes blog kerekedett belole. Varom a folytatast. ;)
süti beállítások módosítása