HTML

TD strat project

Tom Delonge stratocaster építése. Vagy valami olyasminek a kezdete...

2009.dec.7.

namivanmar 2009.12.07. 22:16

Na a héten talán megérkezik a nyaka a gitárnak pár aprósággal.
Valamint válaszoltak a német boltból az e-mailre, és elvileg passzolnak az összeválogatott dolgaim. Holnap talán pénzem is lesz már és akkor onnan is rendelhetek. Abban csak kicsit reménykedem hogy az ünnep elött meg is érkezik minden. Abban meg még kevésbé hogy minden tényleg passzolni is fog :)
El kéne menni venni pár szerszámot is talán a művelethez, de arra nem nagyon akarok most költeni még. De hát van ami elkerülhetetlen, főleg ha az ember akar is valamit.
Nagyjából már azt is tudom hogyan kéne a nagoyn kevés elektronika miatt a furatokat is csinálni, de ez még lehet változni fog. Koptatót még mindig nem szeretnék az egészre, úgy nem mutatna jól a natúr fa szerintem.
Ja és hétvégén tesóm gyorsba összedobta a Fuzz Factory effektet ami működik is, csak kéne bele normális poti. Ha sikerül az első gitár, akkor a másodikba lehet beleépíteném. de az még nagyon messze
van. Valamint itt egy kép a "szép" kőris padlóról, ami reményeim szerint két gitárra valót is kitesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tdproject.blog.hu/api/trackback/id/tr461584719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása